Shnitzel pita, Coca Cola, French Fries Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Miced beef, Coca Cola, French Fries Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Chicken skepasti, French fries, Coca Cola Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Mayonnaise Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Ketchup Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Tzatziki Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Bacon Sauce Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Dip Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Yogurt sauce Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Sour Cream Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Coca Cola & Fries Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Coca Cola & Fries Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Halloumi pita Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Roussas Malagousia Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Roussas Cabernet Sauvignon Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Local Wine Red/White Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Kebap Patatoes Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks 4 Chicken Skewers Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Pork Skewers Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Cheese Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Kashkaval Chips Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas French Fries with Feta Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks French Fries with Sea Salt Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Coca – Cola Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Grilled Whole Chicken Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Kebab Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Chicken skewers Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Pork skewers Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks

Themeluar në maj të vitit 2019

Opa ka të bëjë me shijimin e kuzhinës tradicionale greke.
Është një restorant “street food” i konceptuar nga njerëzit e REVO group, e cila është
një kompani me përvojë të thellë në shërbimet e mikpritjes, menaxhimin e pronave
dhe më shumë. Dyqani ynë i parë ndodhet brenda zonës ‘ish-Blloku’. Tashmë mund
të na gjeni dhe në Rrugën e Kavajës dhe Arena Center. Misioni ynë është të
shërbejmë me sinqeritet pjatat tradicionale greke, me produkte origjinale dhe
t’u japim klientëve një përvojë të këndshme.

Mirë se erdhët në familjen tonë!