Shnitzel pita, Coca Cola, French Fries Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Miced beef, Coca Cola, French Fries Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Chicken skepasti, French fries, Coca Cola Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Mayonnaise Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Ketchup Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Tzatziki Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Bacon Sauce Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Dip Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Yogurt sauce Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Sour Cream Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Coca Cola & Fries Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Coca Cola & Fries Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Halloumi pita Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Roussas Malagousia Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Roussas Cabernet Sauvignon Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Local Wine Red/White Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Kebap Patatoes Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks 4 Chicken Skewers Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Pork Skewers Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Cheese Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Kashkaval Chips Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas French Fries with Feta Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks French Fries with Sea Salt Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Coca – Cola Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Grilled Whole Chicken Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Kebab Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Chicken skewers Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Pork skewers Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Loading...
Loading...

220 ALL

PORK
GYROS

pita, tzatziki, domate,
qepë, patate

POROSIT TANI

220 ALL

CHICKEN
GYROS

sallatë romane,
salcë mayo, patate

POROSIT TANI

550 ALL

PORK
SKEPASTI

gjiro gici, tzatziki,
domate,qepë, paprika

POROSIT TANI

550 ALL

CHICKEN
SKEPASTI

gjiro pule, mayo,
sallatë romane

POROSIT TANI

TË FRESKËTA

Ne kujdesemi që çdo ushqim që konsumoni tek ne të jetë i përgatitur në moment nga produkte të freskëta dhe të një cilësia të lartë. Në këtë mënyrë do të keni përvojën maksimale të shijes në Opa Greek Street Food.

VENDASE/ BIO

Ushqimet më të mira janë gjithmonë ato që përgatiten nga ingredientë të freskët dhe të rritura me dashuri. Çdo produkt që ne përdorim është bio sipas të gjitha certifikimeve dhe i prodhuar në Shqipëri.

HIGJIENA

Ne kujdesemi për një higjenë maksimale jo vetëm në këtë periudhë të vështire pandemie, por në çdo ditë të vitit. Në OPA do të gjeni gjithmonë kujdesin maksimal, sipas çdo standarti të përcaktuar.