Përgjegjësitë kryesore:
• Krijon receta dhe menu inovative, që plotësojnë kërkesat e klientëve
• Menaxhon të gjitha proceset e kuzhinës, duke perfshirë pergatitjen dhe gatimin, për të siguruar standartet më të larta të cilësisë
• Bashkëpunon me ekipin e kuzhinës për të përmirësuar recetat dhe teknikat në kuzhinë
• Siguron cilësinë, freskinë dhe një pamje sa më të bukur vizuale për të gjithë pjatat
• Kryen kontrolle te rregullta të cilësisë për të adresuar menjëherë cdo problem
• Merr pjesë në rekrutimet e stafit dhe më pas me trajnimin e tyre
• Trajnon dhe mbikëqyr stafin e kuzhines, duke u siguruar që ti përmbahen standartave të sigurisë ushqimore
• Kryen vlerësime të rregullta të performancës së anëtarëve te ekipit
• Merret me porositjen e furnizimeve ushqimore
• Kontrollon kostot e ushqimit nëpermjet menaxhimit efektiv të inventarit
• Monitoron dhe analizon raportet financiare, duke identifikuar mundesi përmirësimi për kursimin e kostos
• Bashkëpunon me menaxherin e restorantit, për të siguruar një ambient harmonik për punonjësit dhe klientët e restorantit
• Nxit nje kulturë kreative dhe inovative brenda ekipit te kuzhinës
• Merr review nga klientët dhe sigurohet që të gjitha problematikat të përmirësohen.
Kërkesat e profilit:
• Përvojë e mëparshme, jo më pak se 5 vite
• Njohuri të mira të gjuhës angleze
• Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimarrëse
• Aftesi shume të mira komunikuese
• Integritet dhe besueshmëri profesionale
• Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin.