Përgjegjësitë kryesore: Ndihmon në përgatitjen e ushqimit sipas metodave dhe recetave të përcaktuara; Përgjegjës për larjen, prerjen dhe pastrimin e produkteve të gatshme për gatim; Magazinon të gjithë artikujt ushqimore sipas proçedurave të percaktuara; Përgjegjes...
Përgjegjësitë kryesore: Të përgatisë dhe të perziejë ingredientët sipas kërkesave specifike për disa produkte; Të gatuajë numrin e saktë të artikujve ushqimor të porositur nga çdo klient, të jetë i shkathët në menaxhimin e shumë situatave ; Përgjegjës për mbajtjen...
Përgjegjësitë kryesore: • Krijon receta dhe menu inovative, që plotësojnë kërkesat e klientëve• Menaxhon të gjitha proceset e kuzhinës, duke perfshirë pergatitjen dhe gatimin, për të siguruar standartet më të larta të cilësisë• Bashkëpunon me ekipin e kuzhinës për të...