Mayonnaise Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Ketchup Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Tzatziki Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Bacon Sauce Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Dip Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Yogurt sauce Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Sour Cream Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Coca Cola & Fries Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Coca Cola & Fries Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Halloumi pita Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Roussas Malagousia Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Roussas Cabernet Sauvignon Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Local Wine Red/White Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Kebap Patatoes Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks 4 Chicken Skewers Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas 4 Pork Skewers Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Feta Cheese Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Kashkaval Chips Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
French Fries with Feta Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas French Fries with Sea Salt Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Coca – Cola Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Grilled Whole Chicken Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Kebab Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Tepelena Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Chicken skewers Open pitas Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Pork skewers Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Greek caesar salad Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks Avocado Salad Something to start Salads Fries Pitas Specials To share Open pitas Lachanosalata Open pitas Something to
start
Something to start Salads From the grill Platos Sides Sweets Drinks
Loading...
Loading...

240 ALL

PORK
GYROS

pita, tzatziki, domate,
qepë, patate

POROSIT TANI

240 ALL

CHICKEN
GYROS

sallatë romane,
salcë mayo, patate

POROSIT TANI

550 ALL

PORK
SKEPASTI

gjiro gici, tzatziki,
domate,qepë, paprika

POROSIT TANI

550 ALL

CHICKEN
SKEPASTI

gjiro pule, mayo,
sallatë romane

POROSIT TANI

TË FRESKËTA

Ne kujdesemi që çdo ushqim që konsumoni tek ne të jetë i përgatitur në moment nga produkte të freskëta dhe të një cilësia të lartë. Në këtë mënyrë do të keni përvojën maksimale të shijes në Opa Greek Street Food.

VENDASE/ BIO

Ushqimet më të mira janë gjithmonë ato që përgatiten nga ingredientë të freskët dhe të rritura me dashuri. Çdo produkt që ne përdorim është bio sipas të gjitha certifikimeve dhe i prodhuar në Shqipëri.

HIGJIENA

Ne kujdesemi për një higjenë maksimale jo vetëm në këtë periudhë të vështire pandemie, por në çdo ditë të vitit. Në OPA do të gjeni gjithmonë kujdesin maksimal, sipas çdo standarti të përcaktuar.

VENDODHJA JONË